- Ovo sam ja iz vremena rokenrol pokušaja mnogo pre Lune… Nekima sam se takav više dopadao – napisao je Čeda u opisu fotografije iz mladosti koja je oduševila njegove prijatelje na Fejsbuku koji su ga uporedili sa Polom Makartnijem.

„Crte lica ostale su iste, nisi se promenio mnogo. Ni sad ti ništa ne fali“, „Jesi bio faca“, „Isuse, ti li si?“, „Vraćaj ovaj imidž“, „Ličiš na Vajtu“, neki su od komentara ispod Čedine objave.

Čvorak je nedavno ispričao detalje skandala koji je izbio kada je njegova bivša koleginica pevačica Maja Marinković napustila emisiju kada se on pojavio. On je izneo detalje odnosa sa bivšom koleginicom i otkrio šta se zapravo desilo.

– Ja kad ne bih želeo da neko gostuje u emisiji ja bih rekao „Ako gostuje tak, ja neću gostovati“, to se dešava valjda da ljudi imaju neke uslove. Ovde je bila reč o tome da sam ja znao da ona gostuje i da je bila ideja uredništva emisije da budem kao iznenađenje u smislu da se priča o toj muzici koju smo stvorili i o nekoj ideji da li bi mogao da se desi koncert za sve te koji vole. Na pitanje „U kakvim si odnosima sa njom?“, ja sam rekao istinu. Nismo u kontaktu, ali nismo u lošim odnosima i ja nemam ni jedan razlog da ja ne bih gostovao – ispričao je Čeda u emisiji „Grand magazin“ i dodao:

- Pitao sam da li ima neka njena napomena „Neću ako bude bio on“, rekli su nema, tako da je po meni teren bio u redu. Kad sam ja ušao u emisiju ona je krenula napolje, ja sam rekao da sam iznenađen jer sam mislio da smo dobri, a ona je rekla „Da, ali nismo toliko dobri da bi gostovali zajedno“ i onda je izvadila iz tašnice jednu ceduljicu na kojoj je pisalo „Znala sam“, a onda se okrenula i rekla voditeljima: „A vi sad se pitajte kako sam znala“, tako da su se meni posle uradnici izvinjavali i rekli da nisu znali za to. Možda je ona doživela to kao da se njoj sprema neka neprijatnost, ali nagradno je pitanje „Što si došla, ako si znala?“

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".