Potresni prizor koji kruži medijima, dirnuo je pevačicu Jelenu Karleušu.

Ona je objavila fotografiju bolne scene i obratila se svim svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Strašna slika... Slika oca koji drži za ruku svoju ćerku koja leži mrtva ispod velikog betonskog bloka... Ovakve scene moraju da nas uzdrmaju iz korena, da nas nateraju da dobro razmislimo, da budemo srećni i zahvalni za ovaj dan koji nam je osvanuo, za hranu koju jedemo danas i za voljene ljude koje gledamo žive. Život je veliki poklon, čudo i šansa koju ne cenimo ili cenimo kada smo ugroženi mi ili naši najbliži. Kada bi shvatili da ovaj život niko neće preživeti i da smo rođeni da umremo veoma brzo, svaki dan bi nam bio onaj najbolji i najlepši. Bili bi mnogo bolji ljudi, ma šta bolji, ta energija bi rešila misteriju Univezuma - piše JK, pa poentira:

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Živite život tako da svaki dan bude onaj koji će ostaviti najlepši trag na ovoj planeti koja kao loptica rotira u crnom prostoru vrteći nas, a da ne znamo ni zašto. Jer ako ne ostavimo trag, zar smo živeli uzalud zbog puke reprodukcije na rotirajućoj loptici?! Zar nam je to svrha života? Kao mravi koji umiru u milijardama? Odbijam da poverujem da je poklon zvani život nešto što treba tako trivijalno da se iskoristi i protraći. Sigurno postoji razlog i tajna. Ostavite trag. Počinte od danas, verujte mi. Počnite od danas.

Podsetimo, Jelena Karleuša oglasila se na svom profilu na Instagramu i uputila reči podrške Turcima pre nekoliko dana:

- Srce me boli dok gledam strašne scene zemljotresa u Turskoj. Srpski narod je uz Turski narod u ovim teškim vremenima i molimo se za vas - istakla je pevačica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".