Almir je objasnio koliko mu bivša Zvezdanova žena znači:  

- Ne mogu više da gledam kako se Ana muči. Kao vojni pilot aviona Mig 29 lovca bombardera moram da se oglasim i kažem šta mi leži na srcu. Ani šaljem iskrene, tople i zaljubljene poruke.

- S obzirom na to da je mučena, "ubivana" žena i da joj je naneta duševna bol od starne njenog muža ja kao pripadnik ozbiljne ustanove sam iskreno ali zaista iskreno povređen. Iskreno sam zaljubljen u Anu i u njenu divnu i plemenitu dušu. Moram da uđem u Zadrugu - izjavio je on i dodao:

Foto: Printskrin/Jutjub/Parovi TV Happy

 

- Čim me bude ugledala shvatiće šta je pravi muškarac kada joj moja suza pilotska prava sa nežnim toplim poljupcem sleti na njen obraz i iskrneo je nježno poljubi biće joj mnogo lakše. Sve zvezde sveta ću joj skinuti, jer je ona pile moje i shvatiće kako je moje srce iskreno voli - govori Almir koji čvrsto veruje u zajednički život sa Anom: 

- Živećemo u Miloševcu kod mene. Ovde je mnogo lepo, a njoj treba mir. Ona je moja neubrana jagoda i ako uđem u rijaliti, a ona bude želela da pobegnemo pre nego što se rijaliti završi ja sam spreman na to.

- Ako joj ikad zadrhti duša neću joj dozvoliti da ide ka Zvezdanu ja ću biti njen dragi zauvek - veruje Asanović u sebe.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".