Živa legenda srpskog glumišta Radmila Živković spada u domaće glumice koji se ne eksponiraju često u javnosti, a naročito ne pričaju često o svom privatnom životu i porodici, a malo ko zna da je njena ćerka takođe glumica, Bojana Bambić.

Šarmantna glumica je rešila da pođe majčinim stopama i 2003. godine završila Akademiju umetnosti, a zapažene uloge je imala u ostvarenjima “Zona Zamfirova”, “Jesen stiže, dunjo moja”, kao i u seriji “Ulica lipa”, a članica je Narodnog pozorišta u Beogradu.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- LJu­di vas po­ne­kad ne gle­da­ju kao in­di­vi­duu, već kao da ste iste lič­no­sti. A nas dve, na pri­mer, ima­mo sli­čan sen­zi­bi­li­tet, a raz­li­čit ka­rak­ter. Ko­li­ko god mo­že bi­ti pred­nost što vam je ro­di­telj iz iste bran­še, to­li­ko je i ne­do­sta­tak jer uz do­bre kon­tak­te na­sle­đu­je­te i one lo­še, "du­go­ve" za ko­je ni­ste ni zna­li da po­sto­je... Mo­ja je sre­ća što mi je maj­ka ko­le­gi­ni­ca - rekla je jednom prilikom Bojana koja svoju karijeru gradi strpljivo i nenametljivo, bez potrebe da se poziva na slavnu majku ili traži pažnju na javnim dešavanjima.

Poznata glumičina nalsednica plod je njene velike ljubavi sa snimateljem i režiserom dokumentarnih filmova Predragom Bambićem, a iako je njihov brak imao je neslavni kraj, Bojana je ono najlepše što je ostalo iza njega. Posle braka sa Bambićem, Radmila Živković se udala za Dragana Mihajlovića, ali i danas je, prevashodno zbog ćerke, u veoma dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".