Svoje iskaze u Tužilaštvu danas su dali policajac, koji je izašao na lice mesta po pozivu da se u kući doktora i njegove supruge, dešavaju loše stvari, odnosno nasilje. Ovaj svedok, samo je rekao da je postupio po pravilima službe. Ništa nije znao o detaljima eventualnog sukoba supružnika, kao ni o njihovom bračnom odnosu.

Foto: Društvene mreže

 

 

Drugi svedok, kućna pomoćnica Ostojića, ispričala je u Tužilaštvu da duže vreme radi za pomenuti bračni par. Ona je rekla da su delovali srećno, te da nikada nije čula da se svađaju, niti je primetila bilo kakvo nasilje. 

Nakon što je u medije procurela vest da se sumnja da je poznati hirurg pretukao suprugu, a kasnije i ceo slučaj dospeo do policije i Tužilaštva, kako tvrdi pomoćnica, doveli su je u stanje šoka i neverice. Naglasila je da joj je veoma žao i doktora i njegove supruge, a pre svega njihovih troje dece.

Foto: Društvene mreže

 

 

Istraga se nastavlja 28. februara, kada će biti saslušani preostali svedoci.

Nakon toga, sledi saslušanje I.O., a potom i njenog supruga, koji je svojevremeno, odbio da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali se u međuvremenu, predomislio. Inače, on se i dalje nalazi u pritvoru, a njegova supruga je nedavno operisana i nalazi se sad na kućnom lečenju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".