- Traži se baka (žena) koja je uzela torbicu sa velikom količinom para, i dokumentima, 02.02 oko 18:40h u ulici Dimitrija Tucovića kod fast fuda Havarija. Gospođa šeta sa belim bišonom kao što se vidi na snimku. Ukoliko pomognete u pronalasku osobe sa snimka i torbice sa parama pronalazaču sledi nagrada - stoji u objavi.

Snimak možete pogledati OVDE.

Ovaj potez žene izazvao je burne reakcije, a u komentarima možemo videti i one koji podržavaju ovaj potez, kao i one koji misle da je torbica ukoliko su se u njoj nalazila dokumenta mora vratiti vlasniku.

- "Nije žena uzela. žena je našla", "Kako uzela, našla je pored kola", "Baš je uzela, to što je našla ne znači da je njeno", "Ukoliko je videla dokumenta, morala je da pronađe vlasnika" - samo su neki od komentara.

Foto: Profimedia

 

Jedan od korisnika se zapitao kako nije pomislila da je to možda novac za neku operaciju.

- Ok, ali kako nije pomislila da je za neku operaciju dignut novac iz banke?! Nekome možda život zavisi od tog novca. Ma i da je nekome za zajebanciju, nije njeno. Mene to iskreno jako poražava, kakav narod mi je okolina! U kakvom svetu ostavljam dete da odrasta.

Drugi pak, ističu da ovde može da se diskutuje samo o tome da li je žena pošteni pronalazač ili ne, dok o krađi nema govora.

- Je l' žena otela, ukrala? Ne razumem... može samo da se kaže da li je pošten pronalazač ili suprotno. Ja ne vidim da je ukrala tako da nije lopov.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".