Bivši dečko Mirke Vasiljević bio je sin poznatog biznismena, a malo ko zna da je tačku na vezu stavila zbog kolege glumca. 

Reč je o Viktoru savića, sa kojim je Mirka navodno bila u kratkoj romansi. Posle toga glumica se vratila tadašnjem dečku. 

Foto: ATA images

 

- U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj aktuelnom dečku - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir", a glumica je odabrala da o svojim emotivnim izborima ipak neće govoriti.

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je za medije osvrnuvši se na svoje stare ljubavi, dok romansu sa kolegom nije komentarisala.

Nešto nakon ovih emotivnih izleta Mirka je uplovila u romansu sa Vujadinom, uz koga je, kako kaže, odrasla i podarila mu četvoro divne dece.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".