DŽejla Ramović već neko vreme ide sa jednog kraja Evrope na drugi budući da studira u Španiji, a radi širom Balkana.

 

 

- Imam dvadeset godina, gde da žurim da se udajem? Rekao mi je Bosanac danas: "To su odlične godine, taman, udaj se, a kasnije se švalaraj!". Generalno ne pričam sa bliskim ljudima o udavanju jer mi nije prioritet, ne razmišljam uopšte o udaji - istakla je DŽejla.

 

 

- Nemam za koga, a kad nađem možda ću i da razmislim. To upoznavanje prave osobe treba da se desi na neki drugačiji način a ne na nastupu da upoznam nekoga, nije to lako. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram! (smeh).

- Prilaze mi često, ali sve je do mene. Mislim da ću teško da nađem nekoga kad sam na poslu, kada pevam. Nemam nijedan drugi fokus sem toga da treba nastupam i da nastup bude odličan. Vidim ja sve te poglede, ponude da se izvedem na ručak, ali ja sam tu na jedan dan i idem - dodala je Ramovićeva.

 

 

- Generalno su Španci jako niski. Ranije sam imala drugačije mišljenje, da su kao iz serija, sa dugim kosama, izvajani, visoki… Uopšte nije tako, jedno veliko razočaranje, tako da ništa od Španaca, ali nisam ni otišla da tražim Špance.

(TV Grand)

BONUS VIDEO: