Tanja Savić je protekle večeri nastupala u Trebinju, na "Music festivalu Trebinje", gde je napravila žurku za pamćenje, a sala u kojoj je pevala bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Pre nego što će zabaviti publiku, pevačica je razgovarala sa predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa "Nportala". Ono što je privuklo pažnju jeste Tanjin stajling - pevačica je blistala u beloj haljini, pa su neki pomislili da možda sluti udaju. 

Foto: ATA images

 

 

- Znala sam da će biti to pitanje (smeh). Ne znam, mene belo asocira na lepotu - rekla je pevačica kroz smeh, te priznala da ima tremu pred nastup u Trebinju, gde dugo nije nastupala, kao i da se tako uvek oseća kada je veliki koncert u pitanju. 

Tanja je iskreno priznala da nema udvarača, te da nije tačno da je "smuvala" fitnes trenera, već da je u pitanju njen trener, ali i da sprema album koji će obeležiti 20 godina njene karijere, kao i da bi želela koncert u beogradskoj Areni. 

Pevačica je ispričala da joj se dešava ponekad da je obuzme tuga, koju ne ume da opiše.

- Imala sam ranije probleme, a možda sada neki izlaze na površinu. Desi mi se da sam nekad tužna, a da ne znam zašto. No, znam da ću to izgurati. Govorila sam već, nema to veze ni sa čim, prosto mi dođe tako nešto i isplačem se - ispričala je ona i dodala:

Foto: Instagram printskrin/tanja_savic_private

 

 

- Nisam depresivna, samo sam živ čovek.

Deca su je, kaže, iznenadila za 8. mart cvećem i čestitkama, a pevačica otkriva i kako ih vaspitava od trenutka kada su se vratili kod nje.

- Uključila sam se svim bićem, kako umem i kako znam i kako su moji roditelji mene vaspitavali, da tako i ja sa njima. I vidim da nisam pogrešila, ponosna sam sada kada ih pogledam da imaju emocije, empatiju, sve ono što čovek treba da ima - ističe Tanja Savić i dodaje:

- Kada su došli, bili su okrenuti od mene, a sada je sve drugačije. Imala sam potrebu da zaštitim svoju decu, da ih vaspitavam kako treba, zato i nisam toliko radila, znala sam da sam preko potrebna njima. Volela bih da imam ćerku, možda bih joj dala ime Alisa. 

Foto: Instagram/tanja_savic_private

 

 

Pevačica je otkrila da je dobila potpuno starateljstvo nad sinovima, a iako se njen bivši muž Dušan Jovančević stalno oglašava u medijima i izlaze razne priče o njemu, Tanja ističe da on decu niti zove niti pita da ih vidi.

- Ja sam starateljstvo dobila, to mi je dodeljeno. Što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne viđa ih, tako da ne znam šta bih rekla. Za svoju decu bih trpela strah i sve, samo da su oni srećni, kao što sam činila do sad. Činila bih to i dalje da žele da vide tatu, ali u zajednici ne možemo da živimo više. Oni znaju da se otac ne javlja, svesni su toga. Sama sve plaćam, nemam sa tim problem. 

BONUS VIDEO: