Milica Pavlović gostovala je u jednoj emisiji, te između ostalog, istakla da je za njeno vaspitanje, i to što je radoholik, zaslužna njena porodica koja ju je od malena učila pravim vrednostima.

- Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i dan danas mislim da može, mogao je po dve smene da spoji i da radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru kako bi obavljali sve poslove u sklobu domaćinstva. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.

Foto: ATA images

 

Milica se potom prisetila svojih prvih muzičkih početaka, i istakla da nije sve bilo toliko lako koliko se tada činilo.

Foto: V. Danilov

 

- Čiji te komentar posle toliko truda , zaboleo? Da li se sećaš možda? - upitala je voditeljka.

- Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu, postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao "Evo ga Keba u publici, u prvom redu u fan pitu" - ispričala je Milica kroz smeh u emisiji "Premijera- Vikend - Specijal".

BONUS VIDEO: