D.S. je, prema nezvaničnim saznanjima, ranije pozajmio od Č.LJ. 1.000 evra, uz zelenašku kamatu i u dogovorenom roku mu je vratio ukupno čak 3.000 evra!

Međutim, Č.LJ. je, navodno, nastavio da traži pare od D.S., pa mu je ovaj u naletu besa zabio nož u grudi, a onda se predao policiji.

Opisao zločin

Izvor iz istrage kaže da je D.S. u subotu oko 16.45 ušao u policijsku stanicu u Obrenovcu i policajcima rekao: "Došao sam da se predam. Ubio sam čoveka".

 - Rekao je još da se telo nalazi u iznajmljenom stanu i naveo adresu. Policajci su ga potom pretresli i u torbici koju je imao kod sebe pronašli krvav nož. On im je odmah kazao da je to oružje kojim je ubio svog poznanika - rekao je izvor.

Nekoliko patrola policije je zajedno sa osumnjičenim odmah otišlo do stana u kom D.S. živi i tamo su u jednoj fotelji pronašli mrtvog starijeg muškarca, koji je imao nekoliko ubodnih rana po grudima.

 - Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka, a policija je zatim utvrdila njegov identitet. Krvi je bilo svuda po sobi, kao i na fotelji u kojoj je bio ubijeni muškarac. Nakon uviđaja, telo je prevezeno na obdukciju - napominje izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO: