Anina baka se razvela od dede jer je bio alkoholičar: 

- Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomešao se pogrešan DNK, šta da radim - kazala je Ana kroz smeh u emisiji "Magazin In".

 

Majka je Anu savetovala da ne konzumira alkohol: 

- Ana je majku pozvala na ručak, kao i svake nedelje, a do rasprave je došlo kada je otvorila šampanjac. Ana je i majku terala da nazdravi i pije, pa je Miljana tad iskoristila priliku da joj ukaže na ponašanje. Rekla joj je: "Ana, svi komentarišu da si ponovo počela da piješ. Gledam i komentare na društvenim mrežama, ljudi te blate, izgledaš pijano i kad daješ intervjue. Mislim da bi trebalo da pripaziš s pićem, ne ide da dama poput tebe pije usred bela dana" - pričao je sagovornik blizak pevačici koja je ignorisala majčine savete: 

- Ana je počela da se smeje i da ubeđuje majku da ne pije svakodnevno, da uzme samo po čašu-dve uz ručak ili posle treninga, ali je ona nastavila da joj sugeriše da ostavi alkohol. Tad je Ana skočila, počela da viče i priča majci da nema pet godina. Na kraju joj je rekla: "Idi kući ako ćeš da mi prigovaraš i vrati se kad shvatiš da sam odrasla osoba i da sam sama odgovorna za sebe. 

(Republika)

BONUS VIDEO: