Jedna od naših omiljenih porodičnih aktivnosti jeste ritualno okupljanje ispred TV-a kako bi se zabavili i testirali opšte znanje pokušavajući da u glas odgovaramo na pitanja postavljena u Slagalici.

Sećate se lika koji je toliko brzo kliktao u miša da se sav iskrivio i pao ispod stola u želji da se on prvi javi? Podsetimo se slične situaciju kada crveni takmičar nije uspeo nijednom da klikne miša pre njegovog protivnika.

Duel između plavog i crvenog je bio poprilično napet i neizvestan, barem ako je suditi po reakciji crvenog takmičara koji je tokom cele igre pravio urnebesne grimase na licu.

Pitanja su bila podeljena u dve kategorije, ona koja niko ne zna, i ona na koja crveni takmičar ne može dovoljno brzo da se javi. Svaki put kada bi video da je drugi na redu da odgovara, prevrnuo bi očima što je mnogima koji su gledali bilo urnebesno smešno.

Tehnika koju obično primenjujemo kada se ekran kompjutera zamrzne, nije pomogla ovom takmičaru da odgovori ni na jedno pitanje pre svog protivnika. Takođe, ništa manje komične nisu ni njegove reakcije na pitanja iz prve kategorije, zbog kojih nije krio nezadovoljstvo.

BONUS VIDEO: