Једна од наших омиљених породичних активности јесте ритуално окупљање испред ТВ-а како би се забавили и тестирали опште знање покушавајући да у глас одговарамо на питања постављена у Слагалици.

Сећате се лика који је толико брзо кликтао у миша да се сав искривио и пао испод стола у жељи да се он први јави? Подсетимо се сличне ситуацију када црвени такмичар није успео ниједном да кликне миша пре његовог противника.

Дуел између плавог и црвеног је био поприлично напет и неизвестан, барем ако је судити по реакцији црвеног такмичара који је током целе игре правио урнебесне гримасе на лицу.

Питања су била подељена у две категорије, она која нико не зна, и она на која црвени такмичар не може довољно брзо да се јави. Сваки пут када би видео да је други на реду да одговара, преврнуо би очима што је многима који су гледали било урнебесно смешно.

Техника коју обично примењујемо када се екран компјутера замрзне, није помогла овом такмичару да одговори ни на једно питање пре свог противника. Такође, ништа мање комичне нису ни његове реакције на питања из прве категорије, због којих није крио незадовољство.

БОНУС ВИДЕО: