Nakon što je ispao iz takmičenja Dušan Vukadinović optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je njegovoj majki tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja.

- O tom haosu ne želim pričati, ne želim da preudiciram pravosuđe. Ništa nisam razmišljala o tome, odmah sam znala šta ću da uradim - rekla je Snežana.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

Neki mediji preneli su da je Snežana Đurišić razmišljala da oprosti takmičaru, što je pevačica u emisiji "Show se nastavlja" oštro demantovala.

- Nisam to nikada nigde rekla. Ja sam samo kazala da faktički ne znam šta i koga da tužim. Na čast i dostojanstvo se ne sme udarati, sve drugo za posao može kako god, moje pevanje može neko da ne voli, ali na obraz se ne udara - kaže Snežana koja je priznala da su tokom karijere udarali na njenu porodicu.

- Na porodicu jesu. Mislim da za to nema potrebe, savršeno se dobro zna ko je ko i ko šta radi. Porodica ne spada u javni svet, tu ne sme da se dira. Bila sam razočarana kada su to mediji radili - iskreno je rekla Snežana.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

Istakla je da je posao u Zvezdama Granda prihvatila iz ljubavi prema muzici.

- Zvezde Granda su moje prvo radno mesto i to je nešto što ja volim i što je usko vezano za moju profesiju. Od srca radim i kada znam da ću nekome pomoći i ukazati na to kako treba i šta treba da otpeva, da će to da mu posluži u dobre svrhe, ja se jako dobro osećam. Nije gušt znanje znati, već znanje dati. Srećna sam što imam prilike da pomognem mladim ljudima - rekla je Snežana Đurišić gostujući u emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV.

BONUS VIDEO: