Podsetimo, dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povređena i deca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Nakon jezive tuče pobegli su ka Zemunu. Policija je uzela snimke sa okolnih kamera, ali i obavila razgovor sa povređenima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja, saopštila je PU Beograd.

- Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere - rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

 - Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku - rekao je Cvijović.

On je naveo da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

 

 

 - Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja - naveo je Cvijović. 

Kako se moglo videti, i jutros je bilo krvi na betonu.

Policija je, kako smo saznali, do tri sata noćas obavljala uviđaj i kraj je bio blokiran.

BONUS VIDEO: