Sajsi je dala ćerci ime Nataša, a kako je izjavila, beba se za sada ne budi često noću. 

- Svi su me upozoravali da neću spavati noću. Za sada se ne budi previše, ali možda će kasnije da se budi. Sve mi je novo i ništa ne znam. Sada me je malo strah da radim neke stvari. Teško mi pada kada moram da pazim, ja bih je uzela kao lutku i isprevrtala, ali sve drugo mi je prelepo.

Foto: ATA images

 

Ivana  je izjavila da se njen suprug odlično snalazi u ulozi oca:

- Tata se snalazi odlično. Tokom trudnoće smo radili jako puno, čak je i moj porođaj krenuo ranije, pa smo i torbu za porodilište spremili u toku. Sve je krenulo iznenada, požurila je, snalazimo se u hodu - kaže Sajsi MC.

Reperka se plašila da će trudnoća poći u pogrešnom pravcu, ali na sreću je bilo sve kako treba: 

- Smatrala sam zbog svojih godina i zdravstvenog stanja da će moja trudnoća biti komlikovana i teška, ali to nije bilo tako. Ja sam stvarno bila srećna što mogu da radim i Prajd i reviju, bila sam trudna manekenka, kao da je ova beba htela da mi dokaže - evo izludi se, pa ćemo posle zajedno. I stvarno mi je bilo lako. 

Kada je u pitanju odabir imena, muž je dao ime devojčici: 

- Tata je dao ime, to je jednostavno bio jedini izbor. Jednom sam rekla da beba treba da se zove Ivana, na šta je okolina burno reagovala, ja sam rekla da se kao šalim, ali se i nisam baš šalila. Međutim, beba liči na tatu, znači pljunuta je - kaže Sajsi za "K1" televiziju.

BONUS VIDEO: