Pevač je kupio ovaj stan od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, a prema medijskim navodima, nalazi se samo 50 metara od obale mora. Bez obzira na to što je na estradi već pet decenija, oni i supruga morali su da podignu kredit da  bi kupili ovu nekretninu u dominikanskom letovalištu u Punta Kanu pre dve godine.

- Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako - otkrio je jednom prilikom Mile.

Supruga i ćerka poznatog pevača uživaju po nekoliko meseci pod karipskim suncem provode i nisu se pokajali zbog paprene investicije od, kako se nvodilo, 300.000 evra.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: "Ako volite, izvolite" ‒ ispričao je Mile Kitić.

Pevačica je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Na terasi se pored ležaja može videti i đakuzi u kom Marta posebno uživa. Sa terase je odličan pogled na more i palme. 

(Alo)

BONUS VIDEO: