Glumica Ivana Mihić iza sebe ima niz zapaženih uloga u domaćim serijama, uspešna je na mnogim poljima, međutim, jedino što je htela, a nije ostvarila je to da postane majka.

‒ Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje ‒ rekla je glumica jednom prilikom, prenose domaći mediji.

‒ Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na tako odgovoran i human potez.

Foto: Milutin Labudović/Arhiv Novosti/Jutjub printskrin

 

 

Ivanu u poslednje vreme ne viđamo u novim projektima, a ona je svoje zadovoljstvo i mir u duši pronašla u porodičnoj kući u Grockoj, kao u manastiru Rajinovac, gde je pomagala oko popravki, renoviranja i svakodnevnih životnih potreba u ovom svetom zdanju.

- Poslednje tri godine moji odlasci u Rajinovac dobili su posebnu dimenziju . Otac je tamo u večnom miru. Odlascima u manastir stekla sam nekoliko prijatelja koji su vezani za ovo mesto. Razgovarala sam sa Serafimom oko manastirskih potreba i njegovim idejama i planovima za unapređivanje manastira, pa sam se postepeno i sama uključivala, jer sam bila u situaciji da mogu da pomognem. Znala sam ko bi mogao i ko bi bio spreman da nam pomogne.

- Arhimandrit Serafim, kao starešina manastira, svakodnevno pored svojih duhovnih aktivnosti lično obavlja i sve fizičke poslove, zidarske, majstorske i prema manastiru se ophodi kao pravi domaćin. Tako sam ga zaticala na traktoru ili za kosilicom. Trudim se koliko mogu da pomognem takvom čoveku koji je i izuzetno obrazovan, završio je bogosloviju i govori ruski i engleski.

Ivanin otac Gordan Mihić mir je pronašao u porti manastira Rajinovac, što je bila njegova poslednja želja.

- Moj otac živi kroz mene, svoje dete i preko moje majke, a njegove životne saputnice, kao i kroz one koji su ga voleli. NJegovo ogromno delo čini ga svakodnevno prisutnim preko filmova, serija i drama - rekla je Ivana Mihić prošle godine za magazin "Gloria".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".