Srđan Žika Todorović od tinejdžerskih dana važi za velikog šmekera i zavodnika. Međutim, iako je večiti zaljubljenik u rokenrol i u skladu s tim je i dobar deo života proveo, ipak je našao ženu svog života i skrasio se uz prelepu suprugu Anu.

Foto: V. Danilov

 

 

Žika je 1998. godine na Adi Bojani upoznao studentkinju Filološkog fakulteta, Anu Jovićević, koja je poreklom sa Cetinja. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a glumac je od samog početka bio siguran da je pronašao ženu svog života. 2004. godine su se venčali u njenoj porodičnoj kući na Cetinju. Svako leto su provodili u kući njegovog oca u ribarskom naselju Bigovo, a ovu tradiciju su nastavili i kada su dobili dete.

Ana se ne pojavljuje često u medijima, te je javnost retko može videti pored proslavljenog glumca. Međutim, Žika je svojevremeno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj uživa sa svojom lepšom polovinom na obali pokraj mora.

 

 

- Ana, Vanja i ja - napisao je kratko Srđan Žika Todorović pored fotografije koja je nastala u zalivu Bigova kod Kotora.

Davnih dana njegov otac, glumac Bora Todorović, sazidao je kuću na Crnogorskom primorju. Kada požele da se sklone od Beograda i odmore od poslovnih obaveza, Srđan i njegova supruga potraže mir na ovom lepom mestu na južnom Jadranu.

Popularni glumac na plažu je poneo gitaru, te je nesumnjivo da je to bio dan za pamćenje.

 

 

Todorović se jednom prilikom pojavio sa Anom i na jednom javnom događaju pre četiri godine, a to je Festival glumačkih ostvarenja.

- Moja Anči i ja. Niš. Festival glumačkih ostvarenja 2018 - napisao je glumac uz fotografiju na kojoj je evidentno koliko su srećni i spokojni zajedno.

(Una TV / Una, due,tre šou)