Prošli pretres završen je vrlo burno, jer je Aleksićev branilac zatražio izuzeće sudije Zorana Božovića, a ovaj ga je posle opomene i jer je nastavio da se buni i priča i posle isključenja mikrofona i nakon što mu je oduzeta reč, izbacio iz sudnice.

U međuvremenu predsednik Višeg suda odbio je zahtev za izuzeće, pa će Božović nastaviti da sudi u ovom procesu. Branilac Jakovljević tražio je izuzeće sudije, jer ga je optužio da je blizak rođak sa svedokom tužilaštva Mirom Maletković, koja je dobra drugarica glumice Milene Radulović, devojke koja je u javnosti označena kao prva koja je prijavila Aleksića i pokrenula ceo proces.

Sudija Božović mu je tada na to odgovorio da nije znao i da će morati da menja testament.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Inače, za sutra je planirano da budu saslušane još dve oštećene Ivana Velinović i Maša Đorđević. Suđenje traje nešto više od godinu dana i do sada su u sudnici svoj iskaz iz tužilaštva potvrdile i odgovarale na pitanja Aleksića i Jakovljevića oštećene Nikolina Vukićević i Miljana Ćosić, a optuženi Aleksić je izneo detaljnu odbranu.

Na narednim suđenjima treba da iskaze daju oštećene glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, zatim oštećena Jefimija Vujović, a onda na red dolazi saslušanje svedoka.

BONUS VIDEO:

"NE DOLAZITE KUĆI, SVUDA JE KRV, UBIO SAM BOBANA": Detalji bratoubilačkog ubistva u Nišu (VIDEO)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".