Kako navode, devojčicin ujak od 30 godina ima ubod u levo rame, i on je pušten kući.

Izvor navodi i da je njena baba (56) puštena kući, a ona ima posekotinu na desnoj slepoočnici. Majka (35) N. P. ima ubod u levu lopaticu i ona je zadržana u bolnici.

Krvavi pir dogodio se juče u Ripnju. Stojan je prvo, kako se sumnja, ubio devojčicu, a zatim je uleteo u njenu kuću i napao njenu porodicu.

Devojčica N. P. (16) preminula je juče u Ripnju nakon što ju je, kako se sumnja, nožem napao Stojan I. (38), zadobila je ubodne rane u predelu vrata i stomaka, saznaje Telegraf.rs. Osumnjičeni je pre ubistva, kako se veruje, devojčicu silovao.

On se tereti i da je nožem naneo teške telesne povrede majci, baki i ujaku nesrećne devojčice.

Telo devojčice pronađeno je na oko kilometar od kuće u kojoj je živela sa porodicom, a motiv za napad i dalje nije poznat.

Rođaci i komšije ubijene devojčice kažu da se Stojan ponašao čudno, ali da ništa nije slutilo na tragediju. Prema navodima tetke od majke N. P., Stojan se njoj ranije žalio na probleme i govorio joj kako obilazi manastire i vračare.

- Žalio se i meni koliko puta da ima probleme. Da ne zna šta da radi, da ide po manastirima, po vračarama... To je meni lično rekao. Ja sam ga savetovala, dala sam mu dobar savet, da se mane toga - rekla je rođaka.

Ona je istakla i da je Stojan sa porodicom ubijene N. P. do tada "živeo u miru".

- Slagali su se, pili su kafu zajedno, družili su se... Dolazio je tu stalno, i on i sva braća njegova, družili su se svi. To niko nije mogao da pretpostavi - kazala je u suzama naša sagovornica.

Brat ubijene N. P. rekao je danas da osumnjičeni Stojan "nije bio sav svoj".

- Komšija Stojan je bio lud. NJega treba streljati. Ubio mi je sestru Nenu, bila je lepa kao lutka - rekao je neutešan brat ubijene devojčice.

Podsetimo, nakon krvavog pira Stojan se bio dao u beg, ali je policija uspela da ga locira i savlada. NJemu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Telo ubijene devojčice poslato je na obdukciju.

Ponašao se čudno

Braća osumnjičenog Stojana rekla su da se njihov brat u zadnje vreme ponašao čudno i, kako oni kažu, poslednja tri dana je bio tu kod te porodice sa kojom se družio.

- Nije davao nikakav nagoveštaj da će to da uradi, ali je bio čudan u zadnje vreme. Ja sam bio na poslu kada se sve desilo, meni je kolega javio. Sa napadnutom porodicom smo bili u okej odnosu. Stojan se družio sa tom porodicom, družio se sa njegovim bratom, bio je tu zadnja tri dana - rekla su braća osumnjičenog Jovan i Dušan.

BONUS VIDEO: