Filip Car je prokomentarisao da su Janjuš i Sanja su bili intimni, što su oboje demantovali. Tokom polemisanja o ovoj temi, Sanja je optužila produkciju da joj "namešta ovu priču" i zbog ovih optužbi je kažnjena sa milion dinara.

Sanja i njen dečko, Marko Stefanović, napustili su Belu kuću i došlo je do žestokog sukoba među njima. Marko ju je vređao i psovao jer je pomislio da ga je sve vreme lagala. Dok je Stefanović besneo po imanju, ona je plakala u pabu.

- J*bem ti mamicu. Nećeš ništa prokomentarisati, na sve ću ti imati repliku. J*baću ti mamicu jer si me lagala, zato što si od mene pravila debila ovde.Napravila od mene paćenika, da me ti udaraš. S*so jedna mala lažljiva. Trebalo je da ti pričam bajke, da te izj*bem i da te šutnem, kad si z akombinaciju. Reč nemaš pravo nikome da kažeš, moralna gromado. Uništilo te laganje - besneo je Stefanović u dvorištu.

- Marko da li sam išta uradila otkad sam u vezi sa tobom? - pitala je Sanja kroz suze.

- Ja sam te pitao kao čovek da li je bilo sa još nekim nešto - rekao je Marko.

- Pa je l' bilo? - histerisala je Sanja.

Nakon svađe, Sanja je otišla i lupala na vrata kako bi dozvala članove produkcije da je izvedu sa imanja. Međutim, niko nije reagovao.

Sanja i Marko su nastavili da se svađaju u radionici, a Stefanović je u jednom trenutku pogodio Sanju u glavu džakom stvari.

Ona je nastavila da vrišti, plače i histeriše, a zatim se zaletela na staklena vrata. Rukama je polomila staklo i povredila se. Ana Spasojević je izvukla iz radionice i sprečila je da dalje divlja po imanju.

- Sve je krvava - rekla je Ana.

Obezbeđenje je ušlo na imanje i izvelo Sanju kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".