- Tramp bi trebalo da se bori protiv demokrata, a ne da laže o guverneru Desantisu. Šta se to desilo sa Trampom - navela je grupa na internetu i na televiziji "Foks sandej njuz", prenosi Rojters.

Politički akcioni komitet (PAC) pod nazivom "Nikada ne odstupaj", koji podržava Desantisa, objavio je onlajn reklamu sa sloganom "Borite se protiv demokrata, ne republikanaca", koja se emituje i na "Foks njuz sandeju".

Britanska novinska agencija navodi da reklama počinje tako što ukazuje na Trampove probleme sa zakonom u NJujorku.

- Trampa napada demokratski tužilac iz NJujorka. Zašto onda troši milione dolara da napada republikanskog guvernera sa Floride - navodi se u reklami.

Foto: Tanjug/AP

 

Bivši predsednik Donald Tramp pokrenuo je kampanju za predsedničke izbore 2024. godine još u novembru, a sadašnje ankete pokazuju da uživa najveće poverenje među republikancima, uprkos tome što pojedine ličnosti koje su najavile unutarstranačku kandidaturu to još nisu učinile.

Desantis, za koga se očekuje da će pokrenuti kandidaturu za predsednika, drugi je u anketi.

Tramp je pred sudom u Menhetnu 4. aprila negirao krivicu za krivično delo falsifikovanje poslovne dokumentacije povezane sa uplatom novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Denijels, koja tvrdi da je imala aferu sa njim.

Foto: Profimedia

 

Politički akcioni komitet MAGA (Načinimo Ameriku ponovo velikom), koji podržava Trampa, već je napao Desantisa u reklamama.

BONUS VIDEO:

TRAMP NAPUSTIO SUDNICU: Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".