Iza Slobodana Bobe Živojinovića su decenije uspešne karijere kako sportske tako i u raznim biznisima. NJegov privatan život pod lupom javnosti je i više od 35 godina zbog braka se pevačicom Lepom Brenom, sa kojom ima dva sina, dok iz prethodnog braka ima najstarijeg naslednika.

Foto: Aleksa Stanković

 

 

Intervjue retko daje, kaže smučili su mu se posle toliko godina života pod budnim okom javnosti, ali i šarmantnim opravdanjem da su Brena i snajka Aleksandra Prijović “istureni članovi” njihove porodice kada su mediji u pitanju, a muški deo samo stub i oslonac, ali onaj iz senke.

 

 

Ipak, povod smo našli u poslednjim objavama “NJujork posta” o tome da bivši teniski as prodaje kuću u Majamaju za skoro 17 miliona dolara uz podsećanja na njegov odnos sa Ledi Dajanom:

Foto: Profimedia

 

 

- Bila je mi je velika čast što je došla i pratila, navijala za mene, na Vimbldonu kada sam igrao protiv DŽimija Konorsa. Pre toga smo se upoznali na jednoj humanitarnoj egzebiciji. Iako je njena porodica imala ložu, ona je navijala sa tribina ali to nije bilo neuobičajeno jer su mnoge poznate ličosti tako radile. Mediji su od toga, naročito engleski, napravili nešto više. Malo mi je neugodno da i posle toliko godina opet se poteže ta priča, a ne bi se moglo reći ni da smo imali druženje, kaže Živojinović, a na pitanje kakva je bila Ledi Di o kojoj su svi toliko pričali, odgovara:

 

 

- Prirodna, nežna, normalna. Razgovarali smo tada oko sat vremena, bila je tu moja tadašnja supruga Zorica i sin Filip, koji je imao tri godine. On je sve vrme govorio: ti nisi princeza. To je bilo simpatično jer je valjda kao dete u tim godinama drugačije zamišljao princeze. Pričali smo o deci, Filipu i uobičajenim temama. Posle se to drugačije prenelo u medije i to uz neku moju izjavu koju nikada nisam dao. Kao džentlmen i da je bilo nešto nikada ne bih pričao o tome, a ne što zaista ništa nije bilo.

(Blic)

BONUS VIDEO: