Policiji je prijavljeno da je sin silovao majku, a kako se nezvanično saznaje Glas Srpske, sve se desilo u utorak, 25. aprila. Prema prvim informacijama, M. K. je bio pod uticajem alkohola. 

Iz policije Livanjskog kantona saopšteno je da su protiv M.K. podneli izveštaj nadležnom Kantonalnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje. Rekli su da ga, osim toga, terete i za nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

- Policiji u Kupresu 25. aprila je stigla dojava da je M. K. (53), u svojoj kući uz upotrebu fizičke snage pokušao silovati osobu rođenu 1946 godine. Takođe, prilikom obavljanja uviđaja u kući koju koristi osumnjičeni pronađena je i veća količina oružja - navode iz policije.

Policija je od osumnjičenog oduzela 14 ručnih bombi, dve automatske puške, jednu poluautomatsku pušku i pištolj. Takođe mu je oduzet 1.071 komad municije. Osumnjičeni će nakon završene kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenju krivičnih dela biti predat na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu u Livnu.

(Glas Srpske)

BONUS VIDEO: