Полицији је пријављено да је син силовао мајку, а како се незванично сазнаје Глас Српске, све се десило у уторак, 25. априла. Према првим информацијама, М. К. је био под утицајем алкохола. 

Из полиције Ливањског кантона саопштено је да су против М.К. поднели извештај надлежном Кантоналном тужилаштву због сумње да је починио кривично дело силовање. Рекли су да га, осим тога, терете и за недозвољено држање оружја или експлозивних материја.

- Полицији у Купресу 25. априла је стигла дојава да је М. К. (53), у својој кући уз употребу физичке снаге покушао силовати особу рођену 1946 године. Такође, приликом обављања увиђаја у кући коју користи осумњичени пронађена је и већа количина оружја - наводе из полиције.

Полиција је од осумњиченог одузела 14 ручних бомби, две аутоматске пушке, једну полуаутоматску пушку и пиштољ. Такође му је одузет 1.071 комад муниције. Осумњичени ће након завршене криминалистичке обраде уз извештај о почињењу кривичних дела бити предат на даљње поступање Кантоналном тужилаштву у Ливну.

(Глас Српске)

БОНУС ВИДЕО: