Poznato je da je Zorica Marković imala buran ljubavni život i da su joj partneri naneli mnogo bola i neprijatnosti. Zbog fizičkog nasilje koje je doživela od supruga Kemala Omerhodžića pre oko tri decenije, Zorica je osetila potrebu da se zbliži u rijalitiju "Zadruga 6" sa Anom Ćurčić koja je prošla krosl sličnu torturu.  

- Odnos sa Anom se desio spontano. U tim teškim trenucima ja nisam mogla da joj okrenem leđa. Razumem je, zato što sma prošla kroz slično iskustvo, kao i veliki broj drugih žena. To je ženska solidarnost. I ja sam doživela i prevaru i izdaju od strane svog supruga. Nikada mu to nisam oprostila - rekla je Zorica u emisiji "Magazin In" i dodala:

Foto: ATA images

 

- Ja sam sa Zvezdanom bila u drugarskom odnosu. Komentarisali smo situacije u kući kao dva drugara. Pričali smo o tome koje su devojke najbolje u rijalitiju. Oko njega se već vrtelo nekoliko devojaka. One su se bukvalno takmičile koju će narednu da odabere - zaključila je Zorica u emisiji Magazin In i rekla da se sve žene u Zadruzi ponašaju nedolično.

Kemal je Zoricu maltretirao jer je posumnjao da ga vara sa kompozitorom Mišom Markovićem. 

BONUS VIDEO: