Kao bomba odjeknula je vest da je bivši zadrugar, Stefan Karić navodno brutalno prebio starletu Natašu Šaviju na jednoj svadbi u etno selu.

Počinilac je pobegao sa lica mesta, a Karić je ugasio telefon i ovim povodom se nije oglašavao. Međutim, njegov otac Osman, oglasio se nakon incidenta i otkrio da se još uvek nije čuo sa sinom i da je veoma zabrinut. Takođe, Šaviji je pružio podršku zbog jezivih povreda koje je zadobila.

Foto: N. Skenderija/Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

- Verujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. Žao mi je. Sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, verovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, verovatno bih danas imao doplomu Pravnog fakulteta - rekao je Osman za medije.

Inače, Nataša Šavija objavila je na svom Instagramu niz stravičnih fotografija na kojoj se vide teške povrede. Ona je zadobila prelom kostiju lica i čeka da bude operisana.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. - On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila - rekla je Šavija.

 

 

- Nadam se da će svaki taj ološ dobiti šta zaslužuje-rešetke! Cilj mi je samo da operacija prođe kako treba i da ta pi*ka završi gde treba. A guraću sve dok se to ne desi. A onda bi mu rado dolazila u posetu, da vidim kako je njemu tad lepo. Pa da vdimo hoće li da bije zatvorenike tako, najlakše ženu - dodala je ona.

BONUS VIDEO: