On je zapetio da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude terror - stoji u objavi.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

- Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da je maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo - rekao je Bahrudin DŽelalagić, portparol MUP-a USK za portal “Avaza“.

Foto: Printskrin

 

Pretio silovanjem

Inače, ovaj dečak je i ranije bio sklon pretnjama i zastrašivanju.

On je u oktobru prošle godine snimio video u kojem potvrđuje da je već silovao, te da će to sa zadovoljstvom uraditi opet, prenosi ATVBL.

- Pozdrav ljudi, ja sam silovao curicu od 12 godina i to ću opet da uradim i ne može mi ništa. To ću opet uraditi. Silovaću ih. Kad vidim tu istu curu, opet ću je silovati, tako da znate. Jesam silovao, i šta hoćete - poručio je maloletni mladić u svom obraćanju na Instagramu.

Foto: Instagram printskrin

 

Kako su mediji tada pisali, roditelji maloletnika su policijski službenici te zbog toga verovatno poručuje da mu ne možete ništa.

Foto:Tanjug/AP

 

Podsećamo, juče ujutru oko 8.40 časova u Beogradu učenik (14) je došao u školu sa dva pištolja i pucao na učenike i osoblje škole. Tom prilikom stradao je radnik obezbjeđenja škole i osam učenika, dok je povređeno šest učenika i jedna nastavnica.

Kako je juče rekao načelnik PU Beograd Veselin Milić dečak je ovaj stravičan zločin planirao mesec dana i pronađen je detaljan plan u stanu u kojem živi.

BONUS VIDEO:

KRV NA ODEĆI DECE: Neobjavljen snimak posle masakra u školi na Vračaru

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".