I. R. (27) bila je vlasnica kozmetičkog salona koji je i nosio njene inicijale u nazivu, a danas se na licu mesta može videti srča staklenih vrata u koje je njen bivši emotivni partner V. R. prvo pucao. Upravo ti hici bili su povod za poziv u pomoć policije, koja se vrlo brzo našla na licu mesta.

Ipak, za nameru koju je imao 34-godišnji V. R. nije trebalo mnogo vremena i on je usmrtio svoju bivšu devojku, a zatim i oduzeo sebi život.

Od stradale devojke opraštaju se na društvenim mrežama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

- Počivaj u miru anđele.. Sad si na boljem mestu... Nek ti je večna slava! - glasi jedan komentar na Instagram fotografiju koju je I. R. objavila.

- Divna devojka... neka te Anđeli čuvaju... još uvek ne mogu da verujem, kao da sam juče bila u salonu i upoznala te - nadovezuje se još jedna prijateljica.

Prema slikama koje se mogu videti na društvenim mrežama, tragično stradala Novosađanka je bila veliki ljubitelj pasa, pa je objavljivala fotografije na kojima se nalazi upravo sa svoja dva psa. Za razliku od V. R. na čijim profilima se mogu naći fotografije sa bivšom devojkom kojoj je oduzeo život, na njenim društvenim mrežama njega nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ipak, kao svedočanstvo o njihovoj nekadašnjoj vezi stoji profil na Fejsbuku sa njenim imenom i prezimenom 34-godišnjaka koji joj je oduzeo život, napravljen krajem marta ove godine.

Takođe, na mrežama V. R. koji je juče ubio bivšu devojku i počinio samoubistvo, mogu se videti komentari puni pogrdnih naziva i besa.

Nasuprot njima, jedan komentator je kratko napisao: "Ako iole poštujete sebe ne ostavljajte nakaradne komentare. On ih ne može pročitati. A Bog neka odluči dalje njegovo putovanje. Ja ću se pomoliti za oprost".

"Juče ništa nije slutilo na tragediju"

Kako su za "Blic" ispričali poznanici Novosađanina, on je bio vedar i nasmejan mladić za koga nisu čuli loše reči u okruženju gde je radio. Ipak, dan nakon njegovog krvavog pira katanac stoji na prodavnici oružja u kojoj je do juče bio zaposlen, a neverica vlada u obližnjim lokalima.

- Radio je prvu smenu baš juče, oko dva sata popodne je došao i nešto da kupi. Verujte mi, ne sećam se ni šta. Nismo primetili nikakvu promenu kod njega, osim toga što nije bio nasmejan kao obično - kaže jedna radnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Nešto više od dva sata nakon toga, V. R. se uputio svojim automobilom do salona lepote koji se nalazi nedaleko odatle, u susednoj Ulici Jovana Subotića.

Kako samo mesto zločina govori za sebe, prvo je pucao u staklena vrata, a zatim ušao unutra i ispunio svoju nameru.

Imao zabranu prilaska od 25. aprila

Samo mesec dana nakon što su napravili, kako se čini zajednički profil na društvenim mrežama, V. R. je dobio zabranu prilaska I. R. jer ga je prijavila za nasilje, a prema nezvaničnim informacijama, poslednji put joj je i pretio smrću. Tada mu je oduzeto oružje koje je imao u legalnom posedu, dok je ubistvo i samoubistvo juče počinio nelegalnim oružjem za koje još uvek nije poznato kako je nabavio.

Kako su mediji pisali, sanitet Hitne pomoći, koji inače prevozi pacijente, slučajno je prolazio tuda, i kada su videli da se nešto dešava pozvali su u pomoć još dve ekipe, koje su bile na licu mesta za dva minuta. Ipak, nakon pokušane reanimacije, lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne devojke, a ubrzo potom i muškarca.

Uviđaj je trajao do kasnih večernjih sati, a policija je za saobraćaj potpuno zatvorila Ulicu Jovana Subotića u kojoj se sve odigralo. Nisu propuštani ni pešaci, a komšije iz zgrada kod salona lepote prolazili su do svojih ulaza uz pratnju policijskih službenika.

Jutros je takođe bila prisutna jedna policijska patrola na licu mesta, a tu su bile i dve uplakane devojke, za koje se pretpostavlja da su radnice salona.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".