Članovi ovog benda zbližili su se i sa našim predstavnikom Luk Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji je i sam sprskog porekla.

NJima je podršku pružila Kristina Kovač, naša kompozitorka i pevačica. Ona je okačila njihovu fotografiju, a u opisu napisala reči podrške.

- Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! - napisala je Kristina.

Upravo je ovim gestom izazvala lavinu, mahom negativnih komentara. Ono što su korisnici društvenih mreža u Srbiji primetili je i da ona nije javno podržala našeg predstavnika.

- Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luku, zato što je pobedio Nađu? Htela je da naglasi da će glasati samo za njih, posvetila im je Instagram post, a Luki nije čestitala ni pobedu na "PZE". Slovenci su moji favoriti, ali ovo nema veze sa njima. Ju, jeziva je, haos. Koliko je samo jadna. Najsujetnija osoba na estradi - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nakon negativnih reakcija, oglasila se i Kristina i otkrila zašto nije spomenula Luku.

- 'Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje - nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak! - napisala je Kristina.

BONUS VIDEO: