Glumica je napravila paralelu između sadašnjih školskih pravila i školskih časova kada je ona išla u školu: 

- Sećam se da su neki učitelji pušili za vreme časa, ali su nam bili veliki autoriteti. Znao se red. Čula sam nedavno da deca ne ustaju, kad nastavnik uđe u učionicu. Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava. Neke škole na periferiji grada su tražile dozvolu da deca u starijim razredima osnovne škole puše elektronske cigarete za vreme časa. Mislim da su se neke stvari otrgle kontroli  rekla je Nataša.

Glumica je mišljenja da pojedina deca u školi nisu naučena primerenom ponašanju: 

- Volela bih kad bi deca imala svoja prava, ali i obaveze. Neki od njih nisu naučeni da se ponašaju, jer im roditelji to nisu pokazali, zato se bahato ponašaju i prema vršnjacima. Hajde da se ne opredeljujemo i ne delimo, nego da budemo složni. Moramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje, da bi bili kompletni. Poljubac i lepa reč može mnogo toga da promeni.- izjavila je i dodala. 

- Vladeta Jerotić je jednom rekao: ''Ako učinite nekom dobro delo, ne tražite natrag uslugu, nego pustite da taj neko učini dobro drugom, kako bi se to proširilo''. Bavim se komedijom, željna sam osmeha, volim da ga vidim na licima ljidi. Kad vidim da izlaze nasmejani nakon završetka moje predstave, srce mi je puno - istakla je Nataša u "Premijeri vikend specijal".

BONUS VIDEO: