Nikola je bio veoma vezan za svog oca koji je prerano izgubio bitku sa bolešću. Slavica i Marinko su svoje sinove učili da je porodica istinska vrednost koja nema zamenu niti cenu. Kada ih je napustio, svaki dan za porodicu Rokvić izuzetno je težak, ostale su samo uspomene za utehu. 

Foto: A. Stanković

 

Nikola je na Instagramu podelio jednu od takvih uspomena koja ne samo da je zabeležila njegovo detinjstvo i porodičnu idilu, već i lepotu njegove majke Slavice. 

- Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade! Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveče… Fudbal, 10,9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima… Turniri u svim sportovima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…Bio jednom jedan SUNČAN DAN! - napiso je pevač.

Ova fotografija izazvala je niz pozitivnih komentara na račun lepote njegove majke. 

BONUS VIDEO: