POLICIJA je u ponedeljak uveče privela vozača kamiona koji je svojim vozilom udario u bezbednosne barijere na Trgu Lafajet ispred Bele kuće u Vašingtonu, saopštio je portparol američke Tajne službe.

- Nije bilo povređenih u incidentu, a uzrok i drugi detalji ovog incidenta se istražuju - objavio je na svom Tviter nalogu portparol američke Tajne službe Entoni Guljelmi i dodao da su neki prilazi i pešačke staze zatvoreni u okolini, prenosi Rojters.

Obližnji hotel evakuisan je na zahtev tajne službe, objavio je Vašington post, a televizija VUSA prikazala je uživo video sa kamionom kompanije U-Haul pored niza čeličnih stubova, sa uniformisanim policajcima i policijskim psima pored vozila.

Iz predostrožnosti zadnja vrata kamiona otvorena su uz pomoć robotizovane policijske mašine na daljinsko upravljanje i u kamionu je otkrivena samo lutka, ali ne i neki drugi teret.

Pozivajući se na izjave svedoka, VUSA TV je objavila da je vozač, nakon prvog, i drugi put udario vozilom na barijere na Trgu Lafajet.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".