Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević privlači veliku pažnju na društvenim mrežama gde je veoma aktivna i neretko objavljuje provokativne fotografije i video snimke.

Ona je sada objavila još jedan takav snimak na svom Instagram profilu i pokazala svojim pratiocima u kakvom izdanju je ludovala do jutra.

Naime, manekenka je odabrala haljinu koju su činile samo rese, a ispod nje je imala samo gaćice i bila je bez brushaltera.

- Ni 300 stepeni, ni haljina teža od mene me nisu sprečili da se provedem kao nikad - napisala je Jovana.

Foto: Instagram printdskrin/callmelolita

 

 

Inače, Jovana se često oglašava i na društvenoj mreži Tviter, gde se svojevremeno posvađala s jednim pratiocem, ali i otkrila otkrila koji je bio njen prvi posao:

- Sa 15 godina sam radila na tatinoj pumpi, brisala sam šoferke. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama - napisala je manekenka, a zatim jednom pratiocu pripretila šamarima.

Foto: Instagram printdskrin/callmelolita

 

 

Jovana je jednom prilikom priznala da je svoje lice i telo ulepšala i estetskom hirurgijom, ali i da se svojevremeno pokajala zbog pojedinih intervencija. Manekenka je stavila silikone u usne, koji su se pre izvesnog vremena izlili, pa ih je izvadila, radila operaciju nosa zbog koje se pokajala i rekla "uradila sam je jer sam bila idiot. Dosada, hir... ništa lepša nisam zbog toga", a priznala je i da je uvećala i grudi.

BONUS VIDEO: