Reper MC Stojan važi za jednog od većih zavodnika na estradi, ali kaže da je u mladosti bio povučen dečak i da je kasno izgubio nevinost.

Popularni pevač gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića i u segmentu emisije "Intimne kuglice" otkrio kada je prvi put imao seksualne odnose.

- Izgubio sam nevinost mnogo kasno, u 18. godini. Svi drugari i drugarice su to uradili pre mene. A ja sam kao mali bio stidljiv. Posle sam sve nadoknadio - rekao je MC Stojan.

Foto: Jutjub printskrin

 

I njegova koleginica, Teodora DŽehverović je bila iskrena u segmentu emisije "Intimne kuglice", pa je otkrila da je mnogo ljubomorna.

- Navedi jednu situaciju u kojoj si ispoljila ljubomoru prema nekom partneru, ali što se kaže "epskih razmera" - glasilo je pitanje za Teodoru.

DŽehverovićevu je nasmejalo ovo pitanje, ali je bez dlake na jeziku odgovorila:

- Mnogo sam ljubomorna! Bila je jedna situacija kad sam kupala sam, a partner je bio u spavaćoj sobi. I čujem odjednom delić Cecine pesme "Manta, manta". Kad on pusti celu pesmu! Odjednom, kao gorm iz vedra neba ide "Manta, manta". Izašla sam iz kupatila i pitala ga: "Ko ti je poslao tu pesmu? Koja riba?". I tako ja istrupujem da mu je neka devojka poslala tu pesmu...

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".