Emina je imala nastup u Beogradu, a tom prilikom je za ekipu "Kurira", govorila o svojim sinovima, koleginicama sa estrade i novim pesmama koje sama stvara. Dotakla se i ljubomore među koleginicama.

- Na našoj sceni ima jako puno talentovanih pevačica. Sve su posebne na svoj način. Što se mene tiče ja sam neko ko se ovim poslom bavi isključivo iz ljubavi. ja pišem i komponujem svoje pesme tako da za neku ljubomori prema koleginicama stvarno nema razloga - rekla je pevačica i dodala:

- Ja sam zaljubljena u svoje sinove. To sam im i pre neki dan rekla, a ako me pitate da li postoji neki muškarac, mislim da je to prevaziđena tema. Ja bih više volela da ljudi pričaju o mojoj muzici i o tome kako ja stvaram.

U Turskoj je često dovode u ljubavnu vezu sa nekim, ali je ona navikla na to: 

- Skoro svaki mesec me povezuju sa nekim novim partnerom u Turskoj tako da mi ta pitanja više i ne smetaju.

- Ja sa sada upravo na veilka vrata vraćam muzici. Više sam pažnje posvetila svojoj kozmetici i dosta sam radila na tome i zbog toga je muzika u neku ruku ispaštala. Poželela sam da se vratim svojoj muzici i svojim fanovima. Za leto sam spremila divnu jednu klupsku pesmu i mislim da će to biti jedan lepi letnji hit.

Kada je u pitanju njena muzika, izjavila je da ona nije prolazna: 

- Danas šta prolazi je jako diskutabilno. Moje pesme nikad nisu bile pesme koje su eksplodirale posle dva, pet ili 15 dana.

Sa bivšim supugom je i dalje u procesu suđenja:

- I dalje smo na sudu sa Mustafom, što ga svakako ne sprečava da viđa decu i da se družimo.

BONUS VIDEO: