Nataša Aksentijević važi za jednu od najduhovitijih voditelki i svojim izjavama neretko nasmeje sve.

Takođe, ona otvoreno govori o svom privatnom životu, a nedavno je pričala o svom suprugu, za kojeg kaže da joj je najveći životni oslonac i da je uvek motiviše.

 

 

Voditeljka je sada na svom Instagramu podelila i njegovu fotografiju i pokazala kako on izgleda, ali i kojom teorijom se vodi, odnosno da uvek sam sebi napravi da mu je lepo.

- Gospodine, za vas je leto već počelo? - pitala ga je ona.

- Uveliko. Zamišljam da sam u Grčkoj, čak i osećam miris mora i ribe - kazao je Natašin suprug, a ona je uz stori napisala:

Foto: Instagram printskrin/natasaaksentijevic

 

 

- On uvek nađe način da mu bude lepo. Tako se rodio, to ne može da se nauči.

Aksentijevićka je iznenadila sve kada je otkrila kakav odnos ima sa suprugom, te da mu otvoreno prizna kada se zaljubi u drugog muškarca.

- On ume da me smiri i da me uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: 'Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila'... (smeh) Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života, problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično, jer on dođe i kaže ti: 'Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata'. I to se zaista dogodi" - rekla je ona.

 

 

- Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne - priznala je Nataša.

(Blic)

BONUS VIDEO: