Tom prilikom je Žika otkrio i detalje sukoba Bregovića i njegovog kolege Olivera Mandića.

- Goran Bregović je bio kandidat za tu pesmu i to prvi, ali kada je došao kod mene u stan sa Oliverom Mandićem njih dvojica su se zakačili i Oliver je rekao da će on to da otpeva, a Goran se kao fin momak povukao, naravno.

- Ali, na kraju nije ni on otpevao. Ta pesma koštala je 10.000 dolara i 10.000 maraka, samo to ću vam reći i ništa više - istakao je Žika jednom prilikom i dodao da je Marina Tucaković bila član grupe "Zana" na njenom samom početku:

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

- Ona je bila član sve vreme, a osim što je pisala tekstove, ona je i otpevala jednu moju pesmu koja se zove "Sunčice", na albumu "Mirzinog jata", grupe koju smo takođe napravili Radovan i ja. Otpevala je solo pesmu i to odlično. Osim toga, ona se pojavljuje i u dva naša spota - za pesmu "Leto" i za pesmu "Dodirni mi kolena", koji je snimljen 2017. godine. Tu se pojavljuje zajedno sa Oliverom Mandićem, koji me je na kraju spota čak i opsovao. To su dvoje ljudi koje ja volim najviše na svetu, koji su moja familija - zaključio je Žika Zana pre par godina za "Ekspres".

BONUS VIDEO: