U petak je održano prvo veče festivala "Belgrade Music Week" na Ušću, a publiku su zabavljali mnogi naši poznati izvođači mlađe generacije. Jedan od najzapaženijih svakako je bio popularni treper Nući, koji je zajedno sa Vojažom atmosferu doveo do usijanja.

On je pred svoj nastup istakao da na ovaj festival gleda kao na svoj teren i teritoriju jer nastupa već treću godinu zaredom, a osvrnuo se i na svoju ekscentičnu pojavu.

- Ja sam takav... Mrzim monotoniju, mrzim sve što je u kalupima. Muzika nam pruža slobodu da možeš da radiš šta želiš, naravno sa ukusom - rekao je on i otkrio da su njegovi spotovi nekada koštali 500 evra, a sada mnogo, mnogo više, ne želeći da otkrije cifru.

Na pitanje da li je je na nastup stigla i devojka da ga podrži, Nući je ostao tajanstven.

- Nije. Možda i nemam devojku. Ne želim da odgovorim na sva pitanja, mogu nešto i za sebe da zadržim. Svi smo mi kroz život prolazili kroz različite faze, išli iz veze u vezu... Ne vidim da to mora da bude ispraćeno samo zato što sam medijska ličnost, ali ako bude "ta" i ako bude želela da medijski eksponira, svi ćete znati. Ako ne, ja ću to i dalje čuvati. I ja živim život kao svi drugi - istakao je treper.

Foto: ATA images

 

 

On je otkrio i da je bilo momenata kada je, žargonski rečeno, pokupio neku devojku nakon nastupa u nekom klubu, kao i kakve poruke dobija od fanatika.

- Nastupam u klubovima gde su ljudi uglavnom u nekom pripitom stanju, svako je imao neke izjave, komentare, želje... Bilo je! (smeh) Moderno je vreme, danas svašta nešto dobijate u inboks na društvenim mrežama. Biću kulturan, pa neću reći šta mi sve stiže, ali eto, na primer, jedna devojka mi je rekla: ''Ja imam dečka, ali hajde ženi me ti, vidi kako izgledam'' - otkriva Nući.

Treper inače u domaćoj seriji "U klinču" igra jednu od uloga, a sada priznaje da mu najveća podrška glumac Slobodan Boda Ninković, koji mu je inače teča.

Foto: ATA images

 

 

- Meni je teča Boda Ninković, to je neka familijarna stvar, tu je i cela ekipa serije... Nemam problem sa podrškom - ističe on, a onda se osvrnuo i na svoje zdravestveno stanje, o kojem se pisalo u medijama:

- Sada sam dobro, radim dosta na imunitetu kako bih izgurao predstojeću turneju. Bila je gnojna angina, ali sam ja svašta imao ranije, ovoga puta je bilo to. Volim da živim, živim punim plućima, nekada se to obija malo o glavu - zaključuje Nući.

(Republika)

BONUS VIDEO: