Tea Tairović progovorila je o muškarcima, i tom prilikom otkrila da joj se dopada jedan sportista.

- Kome lajkujem, taj mi se sigurno ne sviđa. Ali, to ne znači da mi se neko ne dopada. Imam simpatiju, mlađi je i sportista je - rekla je ona i otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac:

- Plava kosa, plave oči, mora da bude krupniji od mene. Nije važno čime se bavi, samo je važno da nije lenj. Bila bih sa momkom koji radi na trafici, ali je pitanje da li bi on bio sa mnom. Ignorišem muškarca koji mi se sviđa.

Foto: ATA images

 

 

Međutim, kako piše Telegraf, Tea je ipak u vezi sa sa reprezentativcem Srbije Urošem Račićem, koji je zvanično igrač Valensije.

Na Tviteru se pojavila i njihova zajednička fotografija na kojoj je fudbaler ljubi i grli oko struka. Međutim, Tairovićeva je uprkos tome demantovala da su u emotivnoj vezi.

 

 

- Nema ničega između nas. Ja pevam i njegovoj porodici kao i njemu. Sve je to deo mog posla, ništa novo - rekla je Tea za Telegraf.

Tea je govorila i o o svojoj karijeri i privatnom životu, a tom prilikom priznala je da se ne druži sa mnogo ljudi, a pogotovo ne sa kolegama.

- Družim se samo sa nekoliko njih sa estrade. Ja se generalno teško uklapam i sklapam prijateljstva. Ne kažem da je problem u drugima, nego sam ja malo zatvorenija i povučenija. Plašim se da budem povređena u prijateljstvima, iako sam sva prijateljstva iz detinjstva sačuvala - rekla je pevačica za "Informer" i osvrnula se na priče o sebi:

Foto: ATA images

 

 

- Nisam se bavila time, niti znam za to da sam drugima bila trn u oku. Tada sam bila po strani, nisam se družila sa drugim takmičarima, a danas... Čujem ponešto, onako, u prolazu... Najgore što sam čula o sebi.. Kada sam imala koncert na Tašmajdanu kiša je padala i iz neba i iz zemlje, ali sam rekla da "kada ja pevam, ne pada kiša". Tako je i bilo. Posle sam čula komentar da smo pustili rakete protiv kiše.

Tairovićeva ne krije da je mnogo novca uložila u poslednji album i istakla da je sve zaradila sama.

Foto: ATA images

 

 

- Mnogo, stvarno je mnogo para uloženo. Glupo je da kažem. Sama sam zaradila. Niko mi ništa u životu nije dao. Da mi je dao bila bih popularna još pre 10 godina. Ono što sami steknete to ostaje, ono što vam drugi da, to je kratkog daha.

(Informer/Telegraf)

BONUS VIDEO: