U pucnjavi je ubijena 45-godišnja žena, a četiri osobe s teškim povredama smeštene su u sisačku Opštu bolnicu, preneli su hrvatski mediji.

Prilikom intervencije, lakše je povređen vatrogasac, a lekarska pomoć pružena je i jednoj odrasloj osobi i detetu koji su bežecći lakše povređene.

Policija je saopštila da su u ovom teškom incidentu u potpunosti izgorele dve porodične kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil delimično izgoreli.

Jedan od očevidaca, čiju izjavu prenosi portal „Indeks“, navodi da napadača poznaje, da je s njim radio dugo godina i da je „malo čudan i psihički nestabilan“.

Komšije napadača kažu da se radi o muškarcu od oko 60 godina i, takođe, navode da je imao psihičkih problema. Policija je napadača uhapsila oko jedan sat posle ponoći, posle potrage u kojoj su korišćeni dronovi i termovizijske kamere, dok su specijalci i lampama pretraživali mesto događaja.

Kako saznaje „Jutarnji“, osumnjičeni je navodno došao u kuću komšija, na koje je otvorio vatru, a zatim je zapalio dve susedne kuće.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".