NJoj je uzor Milica Pavlović koja je svoj put do zvezda već stvorila i koja je mnogo uložila novca da bi bila danas kvalitetna pevačica. Mahrina takođe prati trendove. 

- Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima i jedva čekam da vam pokažem ko sam zapravo ja i šta zapravo mogu.

Jednog dana bi želela da ostvari karijeru sličnu Pavlovićevoj. 

- Priželjkujem karijeru svih ovih pevačica koje jako ulažu u sebe i kojima nije problem da sve što zarade ulože u sebe kako bi njihova karijera bila veća i lepša. Jedan od primera je Milica Pavlović. Veliki rispekt za nju, jer ona jako ulaže u svoju karijeru i trudi se da uvek sve bude na nivou.

Ponekad se mlada pevačica nađe u situaciji da mora da pozajmljuje novac, jer ga j e potrošila za muzičke potrebe: 

- Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte.

Podsećanja radi, Elena Kitić, poznata muzička zvezda i ćerka folk pevača Mileta Kitića, nedavno je optužila svoju koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrinu, da joj je obradila pesmu i spot bez dozvole, tj. da je, kako ona tvrdi, posredi "ozbiljna krađa".

(Blic)

BONUS VIDEO: