Dušica Jakovljević je sinoć izgubila živce zbog Lepog Miće, koji je u jednom trenutku ušao u žestoku raspravu sa gledateljkom, a zatim ni voditeljki nije dozvolio da nastavi da radi svoj posao.

Voditeljka Zadruge je demonstrativno ustala sa stolice i otišla među publiku govoreći da ne želi tako da radi, te je zahtevala od režije da reši situaciju i tražila da puste video prilog.

Lepi Mića je pobesneo kada mu je gledateljka govorila da brani Anđelu i Zvezdana, da bi joj na kraju odbrusio: "'Ajde, sad, beži! Laku noć", na šta je Dušica burno reagovala.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Offical

 

 

-. Mićo, ja sam ovde voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji, koju ja vodim vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno s emisijom, pokušavala je da ga smiri Dušica, ali bezuspešno, jer je nastavio da viče.

- Neću da neko priča za mene da sam loš čovek, ja sam ovde glavom i bradom i braniću se, urlao je u studiju.

- Ne, ovde stojim ja glavom i bradom, jer ovo je emisija koju ja vodim, ja sam ovde voditelj. Ne viči na mene. Ja ću se pomeriti i stati sa strane. Ne pada mi na pamet da se svađam s bilo kim i da u ovom terminu nekoga obuzdavam i smirujem mu rečnik, pravila emisije moraju da se poštuju! Ja ovo neću dozvoliti. Na mene ni u privatnom životu niko ne viče, pa neće ni gosti tek!Ne možeš tako da se ponašaš u mom studiju!, besnela je Dušica, ali Mića je nastavio sa bahatim ponašanjem.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".