Ana je gostovala u emisiji "Narod pita", a na samom početku, voditelj je rešio je da je suoči sa njenim "kontradiktornostima" koje se svakodnevno pominju.

- Ja moram da te pitam za te neke tvoje kontradiktornosti da ne dovodimo u zabludu ni gledaoce, a ni mene - rekao je Darko, a Ana je zanemela od šoka.

- Ja bih te zamolila da mi ukažeš na moje kontradiktornosti - rekla je Ana.

- Evo odmah ću! Nije problem! Pre nego što si priznala da ste ti i Aca ponovo u ljubavi, ti si gostovala kod mene u emisiji, a kada sam ti postavljao pitanja i ja i gledaoci o tom "rolexu" i tome što te Aca Bulić prati na svako gostovanje i tako to, kada smo pričali o reakciji njegove žene, ti si rekla da je ta žena bila među prvima koja te je zagrlila kada si izašla, koja ti je pružila podršku, čak si joj poručila da nema zbog čega da se brine - rekao je Darko.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6/

 

 

- Je l' si ti pročitao Acin intervju? - pitala je Ana Darka.

- Ja ću da potvrdim sve što je Aca rekao i time da završim i zaključim tu priču.  Aca Bulić nije neko ko je učesnik rijalitija, on je moja podrška, moj partner trenutno i želela bih da sa ovim temu zatvorim. Jako sam srećna.

Inače, Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su vezu kada je ona izašla iz rijalitija, a nedavno su emisiji uživo progovorili o svom odnosu.

- Sve je bilo spontano, proradila je neka emocija. Nas je sudbina odvojila. Ja sam bio na finalu Zadruge. Ana nije ni znala šta se dešava, da su nas spojili. Onog momenta kada je izašla i kada smo prestali bliski rodila se emocija, koja nije ni prestala. Sa devojkom sam se razišao pre Zadruge. Neću da je uvlačim u neku javni svet jer ona to ne zaslužuje. Bitno je da mi znamo istinu - rekao je Bulić, a onda je Ana progovorila o njihovom odnosu.

- Prva ljubav zaborava nemam, Aca je moje prvo sve. Sve sam prvo doživela sa njim. Mi smo zakazali svadbu, ostala sam u drugom stanju, desila se tragedija. To sve nas drži i dan danas. Ja nisam kriva što je on raskinuo sa devojkom - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".