Ana Marija podelila je video na svom Instagramu i tada su se svi prijatno iznenadili.

Naime ona je u drugom stanju, a verovatno iz zdravstevnih razloga nije ništa do sad iznosila u javnost na tu temu.

Ovu informaciju krila je sve do trenutka kada nisu saznali pol bebe, pa je putem Instagrama objavila snimak ovog predivog momenta.

Plavi baloni otkrili su da rijaliti zvezda čeka dečaka, što je buduće roditelje veoma obradovalo.

 

 

Oboje su od radosti poskočili, a zatim se zagrlili i podelili srećan trenutak.

- Nisam verovala da čovek može biti ovoliko srećan! Hvala ti ljubavi moja na najlepšem poklonu u mom životu - napisala je Marija Ana u opisu ispod objave, a u komentarima čestitke i dalje pristižu.

- Fantastično se osećam. Ušla sam u četvrti mesec. Od danas ćemo početi da razmišljamo o imenu, s obzirom na to da znamo pol. Najbitnije nam je bilo kao naravno i svim mamama i tatama da je sve u redu sa bebicom - rekla je Marija Ana i dodala:

- Mladoženju budućeg krijem od javnosti koliko je moguće, mada nisam mogla da ne okačim snimak gde smo zajedno, jer mi je to preemotivan trenutak i najlepši dan u mom životu. Neće se ljutiti budući tata - poručila je bivša zadrugarka: 

- Svadbu još ne planiramo, ali kada dođe vreme biće to nešto sasvim drugačije od uobičajenih svadbi i održaće se verovatno na nekom egzotičnom mestu. Inače sam presrećna sa njim i ako nismo predugo u vezi, počeli smo zajednički život već posle par dana od početka našeg zabavljanja. Smatram da sam našla svoju drugu polovinu i čoveka svog života koji će biti najbolji otac našeg detata, pa i dece ako Bog da - otkriva pevačica.

 

(Pink.rs)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".