On je u podkastu „On Purpose”, koji se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje, rekao da ga je jednom napao nasilnik iz kraja, nakon čega mu je majka savetovala: „DŽoi, idi napolje. Sačekaj, dok ti ne priđe, i čim to uradi - udari ga pravo u nos. Daću ti 50 centi”.

Na njegovo pitanje zbog čega treba to da uradi, majka mu je rekla da neće moći ponovo da hoda ulicom ukoliko to ne bude uradio.

- Bio sam nasmrt uplašen. Prišao sam mu i udario ga u nos. On je krvario, a onda je pobegao - rekao je Bajden, prenosi Rojters.

On je u podkastu takođe rekao da ima sedmoro unučadi, nakon što je u petak prvi put javno priznao svoje sedmo unuče u izjavi za magazin „People”. Reč je o četvorogodišnjoj devojčici koja je ćerka njegovog sina Hantera.

Foto: Tanjug/AP

 

Tokom razgovora, otkrio je da malo gleda televiziju, ali da stalno gleda filmove u bioskopu u Beloj kući, dodavši da mu je trenutno prvi na listi filmova koje tek treba da odgleda - „Openhajmer” koji se bavi razvojem atomskih bombi koje su Ameriku bacile na Japan u Drugom svetskom ratu, prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO:

POŽARI I U ITALIJI: Vatra okružila kuće

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".