U mestu gde je odrasla kažu da je uvek bila svesna svoje lepote.

- Nina je uvek bila graciozna i lepo vaspitana, što je bilo dovoljno da je primetite još kao dete. Bila je popularna u školi, još u srednjoj je glumila, a kasnije je i išla na takmičenja sa konjima. To je sve izgradilo njeno samopouzdanje koje joj je kasnije verovatno otvaralo vrata u mnogim sverama, kaže profesorka koja je komšinica Nini, ali joj nije predavala u školi.

Foto: Profimedia

 

- Umela je lepo da nosi tu svoju lepotu, ali je rano otišla u svet i nismo je viđali.

Prema rečima meštana sada je viđaju češće jer snima seriju "Popadija".

- Uvek je nasmejana i pristojno se javi. Nije mi bila simpatična kada je vodila "Tvoje lice zvuči poznato", dosta je grešila. Više sam gotovio Kilibardu u toj ulozi. Nina je zadržala lepotu. Dolazi tu sa ćerkicom, ali supruga nikada nisam video. Poznajem jednu njenu drugaricu sa kojom se druži i niko njega nije upoznao od tog društva, lik je svetska faca i verovatno živi neki drugačiji život. Ona bude ili ovde kod roditelja ili u hotelu u Beogradu, zavisi kako joj lakše, kaže Danijel.

.

Foto: Profimedia

 

– Iako dode to je na kratko pa ne zalazi u radnje. Vaspitana je lepo i roditelji su je stalno usmeravali na pravi način. Poslali su je da studira u inostranstvo i mislim da je ostvarila njihove ciljeve, a to se uklopilo i sa njenim. Bilo je tu talentovanije dece od nje, ali nju su prosto usmerili dobro. Otac joj je hirurg i gospodin čovek, a majka bila vrlo otmena - kaže kasirka koja poznaje Ninu jer godinama radi u tom kraju.

U obližnjim kafićima Nina je rado viđen gost.

- Simptično je kada ne može da se seti neke reči na srpskom pa pomeša sa englesim. Mislim da sa ćerkom priča na engleskom, mala je preslatka i svi je gnjave. Ne saleću je za autogram, mislim da nije tip glumice koja ima fanove ali je ljudi prepoznaju naravno. Ipak, ne prilaze joj kao nekim javnim ličnostima. Hrani se zdravo i uglavnom jede u jednom obližnjem hotelu gde zna da imaju obroke koji se njoj dopadaju - priča konobar.

Foto:Printskrin/Instagram/ninasenicar

 

Susedi kažu da je Nina u poslednje vreme često u Beogradu.

- Suprug, kada je slobodan, dođe u Beograd na nekoliko dana da vidi nju i ćerkicu. Lakše mu je zbog aerodroma da bude u Beogradu, pa su svi u hotelu. Ovde ga nikada nisam video, ali verovatno je dolazio da vidi njen rodni grad. NJihovo venčanje u Italiji je bilo intimno i mislim da iz Novog Sada skoro niko nije išao. Možda bude jedno srpsko, da zet vidi kako izgleda srpska svadba - kaže komšija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".