Avaz navodi da je u pitanju visokopozicionirani inspektor iz policijske stanice Gradačac za koga istražitelju sumnjaju da je duže vreme bio u kontaktu sa Sulejmanovićem. Inspektor i Sulejmanović su navodno zajedno trenirali u teretani, a monstrum mu je neko vreme bio i lični trener.

Ćerka osumnjičenog inspektora, kako navode lokalni mediji, takođe je bila prijateljica sa Sulejmanovićem, ali je nakon monstruoznog zločina izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža.

Redakcija portala Crna-Hronika nezvanično saznaje da se ćerka "samostalnog inspektora i komandira policije" hvalila na društvenim mrežama kako pije kafu sa Sulejmanovićem.

Ured glavnog tužioca i Uprava policije MUP-a TK, podsetimo, održali su u ponedeljak hitan sastanak na kome je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim krivičnim delom nasilje u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je Sulejmanović ubio u prenosu uživo na Instagramu.

Foto: Društvene mreže

 

Pokrenuta je opsežna istraga kako bi se utvrdilo da li je neko iz vrha policije sarađivao sa Sulejmanovićem, koji je odavno poznat kao osoba iz kriminogene sredine, a kamoli da li je pomogao vezano za slučaj Nizame Hećimović.

MUP TK zbog istrage ne želi otkrivati detalje.

Za Avaz je nezvanično potvrđeno da je trostruki ubica bio u ljubavnoj vezi s policajkom DŽenanom S. (22) za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama s ćerkicom.

Foto: Društvene mreže

 

Porodica ubijene žene odmah nakon ubistva javno je objavila fotografiju DŽenane S. koju je optužila da je javila Sulejmanoviću da se Nizama sa detetom krije kod tetke.

Foto: Društvene mreže

 

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je suprugu Nizamu Hećimović u petak u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom je otišao do grada i usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Foto: Instagram printskrin

 

Đengiza i Denisa ispratilo je na večni počinak više stotine građana Gradačca u utorak.

Foto: Društvene mreže

 

(Avaz/Crna-hronika.info)

BONUS VIDEO:

KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA: Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".